skip to Main Content
Maig Cooperatiu 2024: crida per programar activitats
Actes | Notícies

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat es complau a convidar-vos a participar en l’edició del MAIG COOPERATIU 2024. Des de la primera edició l’any 2016, el Maig cooperatiu es manté com un dels moments clau en matèria d’economia social i solidària de la comarca. L’objectiu d’aquesta programació és donar a conèixer l’economia social i el cooperativisme a la ciutadania del Baix Llobregat amb l’organització d’un seguit d’activitats relacionades.

Totes les entitats d’economia social i solidària i ajuntaments de la comarca esteu convidades a programar al MAIG COOPERATIU 2024. Us animem a aprofitar la crida del programa per donar visibilitat a les vostres accions relacionades amb l’economia social. En aquest sentit, podeu introduir les vostres propostes a través del formulari següent, i Hem ampliat el termini fins al divendres 19 d’abril.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat us facilitarà, si així ho desitgeu, el disseny gràfic de tots els elements necessaris per fer-ne la difusió (bàners, cartell). I també participarà activament en la difusió de les activitats que programeu.

L’organització del MAIG COOPERATIU la gestiona una comissió de treball formada per entitats i ajuntaments que està oberta a la vostra participació.

Podeu consultar el calendari d’activitats a través d’aquest enllaç.

Les entitats agrupades del nostre Ateneu que a més pugin la seva activitat al Back Office, en crear la SESSIÓ respectiva, si us plau, associar-la a l’ACCIÓ “Maig Cooperatiu 2024 (2024-05-01)”, així generem un únic enllaç d’inscripció per a, i compartit per, totes les activitats del Maig Cooperatiu d’enguany: https://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu-2024

Per consultes podeu contactar al correu de ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

Moltes gràcies per la vostra participació!

Back To Top