skip to Main Content

Política de privadesa

INFORMACIÓ GENERAL

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del Tractament Ateneucoopbll.sl.
Finalitat: Atendre les vostres peticions.
Legitimació: Consentiment.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets dels titulars de les dades: Accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, adreçant-se al correu electrònic: ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat.

Aquest text conté la política de privadesa (d’ara endavant, la “Política de Privadesa”) aplicada a les vostres dades personals en el present lloc web https://ateneucoopbll.cat (d’ara endavant, la “Web”), en compliment de la normativa sobre protecció de la privadesa, i en concret, de conformitat amb el Reglament 2016/679 de Protecció de Dades (RGPD), així com altres normes anàlogues o complementàries.

1. DADES IDENTIFICATIVES

Les dades identificatives i de contacte del titular i responsable de la Web són les que figuren a continuació:

Ateneucoopbll.sl.
Dades registrals: Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona
NIF: B67309658
Domicili: Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat
Email: ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat
Telèfon: +34 936 85 24 00

2. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

La Web recull dades personals de l’usuari, ben recollides automàticament durant l’ús del Web, o proporcionades voluntàriament pel mateix usuari als apartats informats del Web. Totes les dades personals recollides, les incorporem a fitxers responsabilitat del Titular de la Web. Aquestes dades seran tractades amb les finalitats següents:

  • Per tenir en compte el seu currículum en els processos de selecció de personal.
  • Per efectuar l’enviament de comunicacions publicitàries (en cas que ho autoritzi expressament en el moment oportú) relacionades amb els productes i serveis oferts a la Web.
  • Per poder contactar amb lusuari.

La base jurídica per al tractament de les seves dades és el consentiment que ens facilita en posar-se en contacte amb nosaltres i facilitar-nos les seves dades personals.

Abans que ens faciliti dades personals de tercers, ha d’haver demanat prèviament el seu consentiment respecte al contingut de la present Política de Privadesa.

Si voluntàriament ens facilita dades de caràcter personal, consenteix tàcitament que el Titular de la Web processi les seves dades com aquí es detalla. En cas que les dades personals facilitades per l’usuari s’utilitzin amb finalitats diferents de les enunciades, se sol·licitarà el consentiment exprés de l’usuari.

Per rebre més informació sobre les vostres dades personals i la finalitat del vostre tractament, contacteu amb el Titular del Web.

Les dades obtingudes es conservaran durant el temps requerit per atendre’n la petició.

3. SEGURETAT I COMPLIMENT

El Titular de la Web tractarà les dades dels usuaris de manera adequada i responsable, i adoptarà totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa que exigeix ​​la legislació vigent en matèria de protecció de dades, a fi d’evitar l’alteració, la pèrdua, el tractament o accés no autoritzat a les dades.

4. SERVEIS DE TERCERS

No cedirem les vostres dades a tercers excepte obligació legal.

5. DRETS

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició del tractament, remetent una comunicació escrita a la qual heu d’acompanyar una còpia del vostre document nacional d’identitat, passaport o altre document vàlid que l’identifiqui, la petició que realitza , la vostra adreça a efectes de notificacions, la data i la vostra signatura, juntament amb els documents que acreditin la petició, si escau, a l’adreça X, o bé enviant un correu electrònic a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat.

Així mateix, també teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de dades si no esteu satisfets amb l’atenció dels vostres drets.

Back To Top