skip to Main Content
Maig Cooperatiu 2023
Actes | Notícies

Torna el Maig Cooperatiu, el mes de l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat.

Organitzat conjuntament per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, els ajuntaments i les entitats d’economia social i les cooperatives de la comarca, el #maigcoop és un cicle per visibilitzar i sensibilitzar vers l’#ESS durant un mes sencer, amb una programació d’activitats divulgatives a tota la comarca del #BaixLlobregat.

A l’edició d’enguany, trobareu més de 40 activitats per a tota mena de públics arreu de la comarca, que inclouen formacions, conferències, taules rodones, presentació de bones pràctiques, xerrades, exposicions, mostres artístiques, jocs de rol, sessió de cineclub, entre d’altres.

L’economia social promou la participació de les persones, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local. Alhora, les iniciatives d’economia social, solidària i cooperativa prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania. Existeixen iniciatives a tots els àmbits i sectors, des de l’atenció a les persones, les energies renovables, l’habitatge, el transport, la restauració, la comunicació o la indústria, entre d’altres.

I com sempre, ressaltem la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat (FESCdBLL), el diumenge dia 21, que inclou moltes activitats durant tot el matí, a la plaça de Ramon Roigé i Badia, al Prat de Llobregat.

Us recordem que la majoria de les activitats són gratuïtes i que algunes requereixen d’inscripció prèvia.

Podeu consultar tota la programació i fer les inscripcions a http://ateneucoopbll.cat/events/  

Contacte de comunicació ateneucooperatiubaixllobregat@gmail.com

Podeu descarregar el calendari de tot el mes en aquest enllaç

Agenda del Maig Cooperatiu

Back To Top