skip to Main Content
Segell Aquí assessorem l’Economia Social
Formació

L’any 2021 la Xarxa d’Ateneus Cooperatius va llençar el segell “Aquí Assessorem l’Economia Social” en unificar els antics segells de cada Ateneu. Es va pretendre donar una mateixa imatge per tots els territoris i garantir uns coneixements homogenis per a totes les gestories/assessories de Catalunya que obtenen el segell, a més a més, el segell, es va fer mitjançant un procés creatiu amb un valor social.

Enguany es torna a engegar l’itinerari formatiu per aconseguir el segell “Aquí Assessorem l’Economia Social”. La formació és gratuïta i inclou 14h de continguts docents sobre cooperativisme: Règim laboral i societari, Règim econòmic i comptable, Fiscalitat i Finançament i recursos econòmics.

La gestoria que vulgui rebre el segell haurà de formalitzar el seu compromís amb l’Ateneu Cooperatiu  mitjançant una carta de compromís, on s’inclouen un seguit d’obligacions com la difusió de valors, així com la derivació de casos, sempre que sigui possible. El segell es renova cada any amb una acció formativa anual segons el context de cada Ateneu Cooperatiu.

La formació s’ofereix des dels diferents Ateneus Cooperatius de manera totalment gratuïta. Són cursos impartits per professionals qualificats del sector d’un nivell tècnic alt amb què s’assoleix l’expertesa requerida.

Renovació segell

Enguany oferim la possibilitat de poder renovar el segell “ Aquí Assessorem l’Economia Social” a aquelles gestories que hagin obtingut el segell en edicions anteriors.

Aquesta formació és gratuïta i es tractarà d’una sessió especialitzada sobre la presentació telemàtica de llibres i comptes anuals, instàncies, etc..

Inscriu-te a les diferents sessions formatives que es faran a: https://serveis.ateneucoopbll.cat/program/segell-aqui-assessorem-leconomia-social

Back To Top