skip to Main Content
Retorn de la III Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.
Notícies

A l’última Taula Territorial realitzada el passat 8 d’octubre (us deixem l’enllaç al vídeo resum de la mateixa), hem iniciat un nou camí per impulsar projectes de Consum Responsable treballats conjuntament entre totes les entitats participants.

Està previst en el mes de novembre iniciar noves sessions de treball per idear un projecte relacionat amb un Banc de Recursos i amb la Promoció i Comercialització. I en aquesta línia, respectivament, començarem a treballar contestant a algunes preguntes concretes: Com podem fer un banc de recursos compartits amb infraestructures, habilitats, coneixements … que cada entitat posa a lliure disposició dels altres? i Què podem fer conjuntament per vendre millor els nostres productes i serveis?

La idea principal serà elaborar una Proposta de Pla d’Acció i Co-decidir si tirar endavant aquesta Proposta.

Per tant, us demanem a les entitats que van mostrar interès a participar, si un cop ho han pogut parlar internament, ens ho puguin confirmar durant el mes d’octubre a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

També animem a les entitats o administracions que no van poder assistir però que tenen interès en formar part dels grups de treball, ens ho puguin comunicar.

Back To Top