skip to Main Content
XII Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat
Notícies | Premis

Els Premis de Reconeixement Cultural que atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat són un reconeixement des de la cultura. Tenen la voluntat de guardonar persones, associacions, institucions o empreses que hagin destacat en experiències culturals, ecològiques, socials o econòmiques que contribueixin des del Baix Llobregat al desenvolupament sostenible, a la pluralitat i a fer una societat del segle XXI equitativa i cohesionada.

L’edició d’aquest any 2024 és un convocatòria inscrita en les activitats de celebració del 50è aniversari de la fundació del Centre d’Estudis, quan un 23 de novembre de 1974 es reuniren al Museu de l’Enrajolada de Martorell un grup de persones que acordaren tramitar la creació d’una nova entitat per cohesionar i promocionar la comarca del Baix Llobregat. La Festa de lliurament dels Premis es farà el 22 novembre de 2024 a Sant Vicenç dels Horts en honor a Magda Sanrama Felip, santvicentina i única dona de l’equip fundador del CECBLL. A la Festa hi desembocaran com si fossin afluents els cabals provinents del coneixement, de la participació social i de l’expertesa assolida al territori.

En aquest 2024 ens proposem mostrar l’actualitat comarcal a través de les quatre temàtiques que estructuren aquesta edició dels Premis: cultura, ecologia, societat i economia.

Les candidatures es poden presentar fins al 7 d’octubre de 2024.

Més informació bases i formulari de presentació aquí 

Back To Top