skip to Main Content
X Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2021
Actes | Notícies

Del 17 al 24 d’octubre en format híbrid, combinant virtualitat i presencialitat a la Fabra i Coats, Sant Andreu de Palomar, Barcelona.

La FESC compleix 10 anys en aquesta edició. L’economia solidària ha crescut molt en aquest temps i la FESC amb ella, i per això aquest és el moment idoni per aturar-nos a mirar el camí recorregut i dibuixar plegades l’horitzó a què aspirem a arribar en la pròxima dècada.

Aquesta data tan assenyalada arriba en un any en què se’ns ha repetit fins a l’avorriment el conflicte entre l’economia i la vida; se’ns diu que s’ha d’aturar l’economia per cuidar la salut col·lectiva. Des de la XES es defensa que aquesta és una falsa dicotomia. El que la pandèmia ha visibilitzat és que el model d’economia capitalista entra en crisi i col·lapsa quan cal resoldre necessitats col·lectives, com ara gestionar una emergència sanitària.

Des de l’ESS defensem que és possible fer una economia per la vida, una economia que resolgui les necessitats socials posant les persones i el planeta en el centre i que de fet és l’única possible per poder construir un món que mereixi ser viscut. L’economia solidària ja està construint moltes propostes que ho demostren i volem que la FESC serveixi per reivindicar-les i, sobretot, reflexionar juntes sobre tots els reptes que tenim al davant.

Consulta tots els detalls i el programa d’enguany en https://fesc.xes.cat/ 

Back To Top