skip to Main Content
Watteco SCCL: energia neta i diners locals per la transició energètica.
Notícies

Sota el lema “Energia neta, diners locals“, Sant Feliu Innova i la cooperativa Watteco llencen un projecte d’innovació i sostenibilitat al municipi, mitjançant el finançament i la  instal·lació de tres panells fotovoltaics a la teulada de l’edifici CO-Innova, convertint-se així en un dels projectes d’energia renovable de la cooperativa Watteco.

La iniciativa ha consistit a finançar  a través de l’app de Watteco i de manera participativa un Kit-solar per l’edifici Co-Innova, l’espai laboratori de Sant Feliu de Llobregat on la innovació incorpora l’impacte social, la tecnologia i les eines metodològiques col·laboratives. 

L’aplicació de Watteco “tokenitza” l’energia generada i la transforma en la moneda local de Sant Feliu per potenciar el comerç sostenible i de proximitat a la ciutat. D’aquesta manera, el projecte permetrà als seus inversors fer la compra a Sant Feliu pagant amb llum solar. L’energia generada servirà per alimentar alguns equips informàtics i electrònics de l’edifici i en funció de l’energia generada, les persones i entitats participants guanyaran Roses, moneda local del municipi.

El projecte ha comptat amb la participació de més de 20 persones i entitats col·laboradores de Sant Feliu Innova, i l’edifici Co-Innova rep aquesta instal·lació com una prova pilot per a possibles instal·lacions fotovoltaiques a altres espais del municipi en un futur. 

Back To Top