skip to Main Content
Torna el Maig Cooperatiu 2022 #maigcoop
Actes | Notícies

Maig Cooperatiu #maigcoop 2022, el mes de l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat.

L’economia social promou la participació de les persones, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local. Alhora, les iniciatives d’economia social i cooperativa prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania. Existeixen cooperatives a tots els àmbits i sectors, des de l’atenció a les persones, les energies renovables, l’habitatge, el transport, la restauració, la comunicació o la indústria, entre d’altres.
Organitzat conjuntament per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, els ajuntaments i les entitats d’economia social i les cooperatives de la comarca, el #maigcoop és un cicle per visibilitzar i sensibilitzar vers l’#ESS durant un mes sencer, amb una programació d’activitats divulgatives a tota la comarca del #BaixLlobregat.

Així doncs, us convidem a l’acte de presentació de les activitats del Maig Cooperatiu al Prat i de CinemESS, el cinefòrum de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, amb la projecció del film “Les espigoladores i l’espigoladora” d’Agnés Varda (França, 2000, 82 minuts).

A continuació tindrem un col·loqui-debat amb tres ponents vinculats al sector agroalimentari per reflexionar entorn del malbaratament i la sobirania alimentària, de l’espigolament i els impactes del sistema de producció actual. Modera la Fundació Espigoladors. També hi haurà un tastet de productes “es im-perfect”.

Quan: 03/05/2022 de 19:00 a 21:00 h
On: Cinema Capri, Avinguda Verge de Montserrat, 111, Prat de Llobregat.
Entrada gratuïta amb inscripció: http://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu

Per a més informació de la resta d’activitats, esteu atentes a la nostra agenda

Back To Top