skip to Main Content
Start Up Training per a l’Economia Social – Cercle d’Innovació Social i Indústria
Formació

L’objectiu del programa de capacitació Start Up Trainig per a l’Economia Social és adquirir eines i pràctica per al desenvolupament d’un projecte innovador a les organitzacions de l’economia social i  per a la seva presentació en públic, sobretot a inversors. Amb les sessions de mentoratge es persegueix l’objectiu de”personalitzar” el programa, acompanyant el projecte de cada participant.

Així  doncs els participants obtindran:

  • Tractar globalment la innovació amb possibles projectes a les cooperatives (i d’altres organitzacions de l’Economia Social)
  • Treballar i conèixer una metodologia pel desenvolupament d’un projecte, des de la ideació, el testeig de mercat, el model de negoci que implica, la seva presentació per a inversors o col·lectius concernits i les vies de creixement que una cooperativa pot adoptar amb un projecte.
  • Tenir un acompanyament personalitzat del seu projecte amb feedback expert dels mentors
    Donar el primer pas per la possible creació d’una Unitat d’Innovació a les seves organitzacions.

Màxim 12 places. Data límit d’inscripció 8 de setembre. Busquem projectes socials amb un component innovador. Les places del programa són limitades, per això no tots els inscrits tenen la plaça garantida. Per seleccionar els projectes participants farem una reunió virtual per conèixer quin és el projecte i valorar el nivell de desenvolupament d’innovació. Un cop rebem la seva sol·licitud de participació ens posarem en contacte per pactar dia i hora per aquesta trobada. 

Aquest programa és part del Cercle d’Innovació Social i Indústria, i es realitza amb la col·laboració d’Heres Social SCCL, MTK Space, La Qperativa i Innobaix. Impulsat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, promogut pel Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i finançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social.

Inscriu-t’hi clicant en aquest enllaç.

Back To Top