skip to Main Content
SESSIÓ INFORMATIVA SUBVENCIONS SOLARCOOP
Ajuts i subvencions

Fruit de la publicació de la convocatòria de la RESOLUCIÓ ACC/1490/2023, de 26 d’abril, per la qual es convoquen les subvencions de minimis per al suport de cooperatives i/o associacions d’autoorganització ciutadana que incloguin el desenvolupament de models de gestió i funcionament de comunitats energètiques (SOLARCOOP) corresponents a 2023, des de l’Institut Català d’Energia i la Direcció General d’Economia i Social Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives (DGESSTSC) hem organitzat una sessió de presentació de la convocatòria per tal de resoldre dubtes i facilitar la sol·licitud.

La sessió tindrà lloc el dijous, 25 de maig a les 10h via Youtube a través d’aquest enllaç.

És important que hi participin les persones que directament gestionaran la sol·licitud de la subvenció, ja que es podran fer preguntes a través del xat. La sessió s’enregistrarà i per tant, romandrà disponible per la seva consulta posterior.

Aprofitem per informar-vos de l’enllaç on trobareu preguntes freqüents que us poden ser útils per resoldre possibles dubtes i us recordem que restem a la vostra disposició per a consultes concretes a la bústia de Solarcoop: solarcoop.accioclimatica@gencat.cat

Back To Top