skip to Main Content

FUNDACIÓ CASSIÀ JUST – CUINA JUSTA

Generem oportunitats de feina i de vida per a persones amb trastorns mentals i risc d’exclusió social, i elaborem i oferim menjar artesà, de proximitat, saludable i de qualitat. Som centre especial de treball i empresa d’inserció, amb 350 treballadors,…

Read more

FUNDACIÓ ESPIGOLADORS

La Fundació Espigoladors és una organització sense ànim de lucre que treballa per reduir i prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari, garantir el dret a una alimentació saludable i sostenible i empoderar col·lectius en situació de risc d’exclusió social.

Read more

ESPAI ORGÀNIC

Cooperativa amb productes ecològics, de temporada i de proximitat. Botiga vegetariana, herbolari, productes residu zero, fitoteràpia, cosmètica i higiene a granel. També oferim activitats com ioga, meditació i hipopressius.

Read more

ES IM-PERFECT FOOD S.L.

es im-perfect® és una empresa social activista que treballa per l´aprofitament alimentari, fomenta el dret a una alimentació saludable i empodera col·lectius en situació de vulnerabilitat. Reinventa les fruites i verdures imperfectes i els dona un nou valor a través…

Read more

VILAMERCAT SCCL

Som la cooperativa e-commerce de referència del Baix Llobregat. Ens dediquem a seleccionar i aproparte els millors productes de proximitat a casa. Per això treballem amb els millors productors de proximitat i les botigues locals de tota confiança.

Read more

CENTRAL PARC DEL BAIX LLOBREGAT SCCL

Som una entitat que treballem l'agroecologia des de la part productiva com des de la part formativa. Fem inserció sociolaboral amb persones amb risc d'exclusió social i amb joves amb situació de risc i recuperem terrenys en desús.

Read more
Back To Top