skip to Main Content
Rutes Compartides
Actes | Notícies

El projecte RutesCompartides.cat és una web-app al servei de les petites productores (sobretot agroecològiques, però també pot servir per altres àmbits) de tot al país.

El seu objectiu és que les pageses/elaboradores/artesanes puguin fer arribar les seves comandes de la forma més eficient possible: compartint les rutes. 

L’eina (feta amb programari lliure, sense ànim de lucre i amb una governança oberta a tothom qui ho vulgui) no té límits geogràfics i, de fet, té molt més sentit quan hi ha rutes que creuen tot el país, podent compartir rutes més llargues i estalviant més diners, hores, i CO2. Com les eines per compartir cotxe, però per mercaderies. 

Si teniu interès per conèixer el projecte més a fons i participar-hi (l’equip tècnic del projecte resta a la vostra disposició al correu rutescompartides@riseup.net), aviseu el més aviat possible i us convocaran a una reunió oberta prevista pel proper dijous 3 de febrer a les 12h.

Aquest és un projecte de l’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera, executat per la cooperativa Tres Cadires, la XEP (Xarxa ecològica de Ponent) i Komun, validat per un grup motor i un grup de contrast, i finançat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i l’Einateca Agroecològica.

Back To Top