Mapeig d’entitats d’economia social del Baix Llobregat

Mapeig d’entitats d’economia social del Baix Llobregat 2018-06-13T12:12:43+00:00

Des de l‘Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat estem portant a terme una Diagnosi del nostre territori per identificar i poder conèixer les entitats de l’Economia Social i Cooperativa que hi són presents.

A continuació podeu trobar el Mapa d’entitats d’economia social del Baix Llobregat que estem treballant per poder visibilitzar les diferents cooperatives situades als diferents municipis.

Si encara no esteu presents al nostre mapa i esteu interessats a formar part del recull d’entitats d’economia social del territori de l’Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica  ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat.

Si voleu facilitar informació actualitzada de les vostres entitats, també podeu adreçar-vos a la mateixa adreça o directament als tècnics de l’Ateneu.

Per formar part de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i generar sinergies amb tots els actors de l’economia social del Baix Llobregat, no dubteu amb contactar (ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat) amb nosaltres. Us esperem!