Mapa d’Economia Social

Mapa d’Economia Social 2018-07-11T09:42:44+02:00

Mapa d’entitats d’economia social del Baix Llobregat

Des de l‘Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat estem portant a terme una Diagnosi del nostre territori per identificar i poder conèixer les entitats de l’Economia Social i Cooperativa que hi són presents.

A continuació podeu trobar un mapeig d’entitats d’economia social del Baix Llobregat que hem elaborat per poder visibilitzar i impulsar les diferents cooperatives situades als diferents municipis.

Si encara no esteu presents al nostre mapa i esteu interessats a formar part del recull d’entitats d’economia social del territori de l’Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica  ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat.Si voleu facilitar informació actualitzada de les vostres entitats, també podeu adreçar-vos a la mateixa adreça o directament als vostres tècnics de referència de l’Ateneu.

Per formar part de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i generar sinergies amb tots els actors de l’economia social del nostre territori, no dubteu amb contactar amb nosaltres a la nostra adreça de correu: 

ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat.

Us esperem!