skip to Main Content
RADAR ECOM 2023 sobre les vulneracions de drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica a Catalunya.
Informe | Notícies

Des d’ECOM, com a representants de les persones amb discapacitat física i/o orgànica de Catalunya, llancen una nova enquesta per detectar les vulneracions patides pel col·lectiu l’any 2023.

L’informe RADAR ECOM és una eina fonamental per a conscienciar la societat de les desigualtats de drets que patim i per tal de fer incidència política i tractar de promoure canvis que reverteixin en millores per als nostres drets. Es crea amb l’objectiu que ens ajudi, com a representants del col·lectiu, a visibilitzar les vulneracions de drets que patim les persones amb discapacitat física i/o orgànica, a generar consciència ciutadana i a establir plans per prevenir la vulneració de drets i discriminacions per raó de discapacitat.

Aquesta nova enquesta que llancem va adreçada a qualsevol persona que visqui a Catalunya amb discapacitat física i/o orgànica o, en el seu lloc, un familiar seu. Les respostes són totalment anònimes, es pot respondre fins al 30 de gener de 2024 i no es triga més de 10-15 minuts a contestar-la. És molt important poder respondre totes les preguntes.

Més informació i enquesta.

Back To Top