skip to Main Content
Programa Fòrum per la Transició Ecosocial a Catalunya
Actes | Notícies

S’ha publicat el programa del Fòrum per la Transició Ecosocial i, sobertot, l’enllaç per inscriure’s a les activitats programades:

24 matí

09:30 – 14:00

Quin paper ha de tenir l’economia social i solidària el 2040?
Taller d’escenaris de futur davant la crisi ecosocial per a entitats de l’Economia Social i Solidària.Amb aquest taller volem generar visió compartida de reptes de futur i sobre quin és el paper estratègic de l’ESS davant els diferents escenaris de crisi ecosocial. 

Programa
09:30 – Benvinguda institucional.
10:00 – Explicació del projecte i taller.
14:00 – Tancament.

Lloc
Cotxeres de Sants.
Carrer de Sants, 79, Barcelona. 

24 vespre

18:00 – 22:00

Celebrem les victòries, per seguir lluitant!
Obertura del Fòrum per la Transició Ecosocial i concert.Dedicarem la tarda a fer visible les darreres lluites més rellevants que tenen la crisi ecosocial com a element central, commemorar les lluites i sintonitzar-nos amb les emocions de la lluita compartida… i celebrar!. També volem compartir reflexions estratègiques i aprenentatges d’aquestes lluites i presentar els objectius del fòrum i la feina que es farà dissabte.

Programa
18:00 a 18:30 – Benvinguda i presentació del fòrum.
18:30 a 20:00 – Taula de lluites i debat estratègic, amb Stop JJOO, Zeroport, Aliança contra la pobresa energètica i Som Energia.
20:00 a 22:00 – Celebració amb el poema “La línia curva” d’Adriana Bertran, projecció de la cançó “La Terra per sembrar” i concert (pendent de confirmar). 

Lloc
Cotxeres de Sants.
Carrer de Sants, 79, Barcelona. 

25 matí i vespre

09:00 – 18:00

Jornada central del Fòrum per la Transició Ecosocial.
L’espai central del fòrum ens ha de servir per consolidar un front comú de moviments socials per iniciar una ona de mobilitzacions per una transició ecològica justa i democràtica; definir un full de ruta d’accions prioritàries en el curt termini; crear un espai de coordinació/articulació permanent entre moviments; compartir i presentar un mínim programa polític comú (a partir del Pla de Xoc de la Xarxa per la Justícia Climàtica) i generar un espai relacional que afavoreixi l’interrelació entre persones i lluites.

Programa
Obertura – Grups de treball – Carrussel – Tancament

Lloc
Pati de Lletres de la facultat històrica de la Universitat de Barcelona.
Plaça Universitat, Barcelona.

INSCRIPCIONS

Back To Top