skip to Main Content
Presentació del nou vehicle d’inversió de l’Economia Social i Cooperativa
Actes | Notícies

Des de la Fundació Seira, ens conviden a la Presentació de Seira Inversió Social. La primera solució de finançament pacient i sostenible, dissenyada per enfortir les entitats de l’Economia Social i Cooperativa (ESC), que prioritza l’impacte en justícia social, la cura del medi ambient i el bon govern.

Quines són els seus avantatges?

  • Inverteix en l’ESC: Entitats sense ànim de lucre, Cooperatives, Associacions, Fundacions, Societats d’integració laboral, etc.
  • Prioritza les entitats de dimensió micro, petita i mitjana amb inversions entre 20.000 € i 400.000 €.
  • Es tracta d’una inversió pacient, amb un retorn fins a 10 anys i a un tipus d’interès fix. No hi ha especulació, el tipus d’interès que es cobra només té la voluntat de cobrir l’estructura i continuar invertint en altres projectes de l’ESC.
  • A diferència de les entitats financeres tradicionals, que demanen avals personals, no se sol·liciten garanties addicionals al propi projecte. 
  • Ofereix acompanyament estratègic i financer, assignant una bossa d’hores mensuals per ajudar a complir els objectius i amb opció d’assessorament als òrgans de govern.
  • Aprofita el suport dels canals i la Xarxa creada per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i l’experiència de Seira per “obrir portes” a les entitats participades.

Per tal de resoldre dubtes, ampliar detalls, i conèixer experiències en primera persona,  trobareu aquí  la informació de l’acte:

Format: Presencial i virtual.
Data: 6 de Juliol de 2022
Horaris: de 11 h a 12 h: Presentació.
de 12 h a 13 h: Aperitiu, detall pels assistents i comiat.
Lloc: Zumzeig Cinecooperativa
Inscripcions: en aquest enllaç o bé descarregueu-vos la invitació en aquest enllaç.

Back To Top