skip to Main Content
Presentació del nou centre de producció d’impacte ambiental, social i econòmic metropolità d’Espigoladors i es im-perfect®
Actes | Notícies

La Fundació Espigoladors ens convida a assistir el dia 16 o 22 de febrer a una presentació adreçada a persones responsables polítiques i tècniques de les administracions públiques a Catalunya  amb l’objectiu de presentar i donar a conèixer les instal·lacions actuals i futures per la transformació i aprofitament d’aliments a la regió metropolitana de Barcelona. 

A més posaran en comú les necessitats i oportunitats des de la transformació d’aliments per reduir les pèrdues alimentàries i donar resposta als reptes econòmics, ambientals i socials al nostre territori.

Per facilitar la vostra presència, han preparat una doble convocatòria:

  • El divendres 16 a les 9 hores i el dijous 22 a les 12 hores, començarem la visita combinada a l’actual obrador es im-perfect® al Barri de Sant Cosme al Prat de Llobregat.
  • Si tens el temps més just, et proposem incorporar-te a la visita una hora més tard, al nou Centre de Producció: el divendres 16 de febrer a les 10h  hores o el dijous 22 de febrer a les 13h.

Ens recomanen l’assistència a la visita combinada per conèixer els dos models de treball i entendre l’escalat i l’impacte metropolità.

  • Ambdós dies el contingut serà:

–  Visita a l’obrador actual, on es continuarà treballant durant el mes de febrer.

– Visita al Nou centre de producció, es començarà a treballar a partir del mes de Març.

– Trobada-intercanvi de coneixement sobre els serveis del nou obrador i les necessitats i oportunitats de la transformació d’aliments al nostre territori.

– L’hora de finalització prevista és les 12 hores per al divendres 16 de febrer i les 15 hores pel dijous 22 de febrer.

Formulari d’inscripció.

Més informació: Mireia Barba, 609 61 80 47

Lloc de trobada a la visita combinada

Lloc de trobada directament al centre de producció

Back To Top