skip to Main Content
PREMIS AL FOMENT DE L’OCUPACIÓ JOSEP M. PIÑOL
Notícies | Premis

Des de la fundació Acció Solidària Contra l’Atur i amb el suport de la Fundació «la Caixa» i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, convoquen la 26a Edició dels Premis al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol. 

L’objectiu dels premis és reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Cada premi té una dotació de 10.000 euros, que s’han de destinar al projecte presentat.

El termini de presentació finalitzarà el dissabte 30 de setembre de 2023.

La decisió del Jurat es farà pública durant l’acte de lliurament dels premis el dimecres 22 de novembre, a les 18 h, al Palau Macaya de la Fundació “la Caixa”, de Barcelona.

Vols saber quines van ser les entitats guanyadores de les passades edicions?

Josep M. Piñol (Barcelona 1923-1996) pertany a una generació que va optar pel compromís polític i social, des del seu cristianisme, en l’època franquista. Fou un dels fundadors de l’editorial Estela i va col·laborar en nombroses revistes. L’any 1981 va fundar Acció Solidària Contra l’Atur juntament amb Joan N. García-Nieto, Mercè Closa, J. M. Sagristà, entre d’altres, i amb associacions de caràcter social, i va procurar mantenir-la desvinculada de tendències partidistes.

Back To Top