skip to Main Content
Participa a la setena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2024)
Notícies

Fira  de  l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2024)

L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la setena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2024), sota el paraigües de la 173a Fira de la Candelera de Molins de Rei,  que es celebrarà els dies 2,3 i 4 de febrer de 2024 al passeig del Terraplè, entre el c. del Molí i c. Rubió i Ors de Molins de Rei. 

En edicions anteriors, més de 350.000 persones de tota Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta sisena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei, s’espera poder superar aquest nombre de visitants. 

La FESCMdR2024 vol acollir una representació de les empreses de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat en un estand integrat en l’Espai Empresa de 48 m2, per donar a conèixer als visitants aquest model empresarial lligat a l’economia social. La FESCMdR2024 és una fira adreçada al públic general que ofereix un espai de relació i cooperació d’ESC de la comarca. 

La FESCMdR2024 és un espai d’exposició per les cooperatives del Baix Llobregat, on durant totes les franges horàries de la Fira poden donar a conèixer els seus productes i serveis. 

La FESCMdR2024 permet conèixer de primera mà l’experiència de cooperatives d’èxit de diferents sectors del Baix Llobregat, a més de les activitats i serveis que l’Ajuntament de Molins de Rei ofereix als emprenedors i empresaris per crear, consolidar i fer créixer les cooperatives. 

La FESCMdR2024 s’emmarca en el Programa d’actuació coofinançat per la Diputació de Barcelona i amb el suport l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat de la Generalitat de Catalunya.   Per participar-hi, cal fer la inscripció de sol·licitud de participació fent clic aquí

El termini és fins el dia 28 de gener de 2024 i el criteri de selecció serà per ordre d’arribada de les sol·licituds. El 29 de gener de 2024 us comunicarem si la vostra cooperativa ha estat seleccionada per a participar en aquesta sisena Fira de l’Economia social i Cooperativa a Molins de Rei. 

Més informació al 93 668 48 12 (Sara Mínguez o Sandra Segura) i a la seva web.   

Back To Top