skip to Main Content
Oferta de Feina: ENCÀRREC PER L’ASSISTÈNCIA TÈCNICA EN L’ORGANITZACIÓ DE LA UESCOOP 2025
Notícies | Oferta de feina

Entitat contractant: Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat)

Objecte del contracte

Una de les funcions i eixos estratègics de la CoopCat és la promoció de l’educació i formació cooperativa. En aquest sentit, des de la CoopCat, en coordinació amb les Federacions de Cooperatives, s’han estat desplegant, en els darrers anys, diferents accions estratègiques i recursos per estructurar experiències formatives en diferents etapes de la vida de la població catalana.

L’any 2023, es va celebrar la primera edició de la Universitat d’Estiu del Cooperativisme (UESCOOP), els dies 5, 6 i 7 de juliol, adreçada a reflexionar sobre el present del moviment cooperatiu i el seu paper en els reptes futurs en l’àmbit mediambiental, social i econòmic. En aquesta primera edició, hi van participar més de 500 assistents del món acadèmic i professional, l’administració pública i les entitats i empreses del moviment cooperatiu, i més de 100 ponents diferents d’àmbit nacional i internacional.

El programa de la primera edició de la UESCOOP va acollir una trentena d’activitats en diversos formats: 22 sessions, 4 rutes d’experiències per Barcelona, el Maresme i el Baix Llobregat, 5 sessions complementàries i un espai d’intercooperació.

L’any 2024 es celebrarà una UESCOOP virtual, els dies 3, 4 i 5 de juliol, coincidint amb la celebració del Congrés del Cooperativisme de Catalunya.

A partir de la molt positiva valoració de la primera edició de la UESCOOP, es planteja una nova edició a juliol de 2025.

ESTAT: OBERT fins a 30 de juny de 2024 a les 23.59h.

Consulteu tota la informació d’aquest encàrrec.

Back To Top