skip to Main Content
Oberta la programació del MAIG COOPERATIU
Actes | Notícies

Tornem a posar a fil a l’agulla en la coordinació i la programació del MAIG COOPERATIU per l’Economia Social i Cooperativa al Baix Llobregat. Com ja sabeu aquesta programació d’activitats durant el mes de maig es va iniciar el 2016 quan diversos ajuntaments i entitats d’economia social i cooperativa de la comarca del Baix Llobregat van treballar conjuntament i coordinadament programant una serie d’activitats de sensibilització vers l’economia social i solidària per tota la comarca. Des de llavors que s’han organitzat més de 250 activitats en les set edicions celebrades fins enguany.

L’objectiu és que entre totes, entitats de l’ESS i administració pública, durant un mes sencer organitzem un seguit d’activitats divulgatives, formatives, de sensibilització… per fer conèixer l’ESS i totes les seves formes d’aquesta altra manera de fer economia i de transformació social de manera conjunta i coordinada a tota la comarca, amb intenció de compartir el focus comunicatiu comú. 

La programació del MAIG COOPERATIU 2023 serà coordinada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, que facilitarà a cada entitat les eines comunicatives comunes imprescindibles: una imatge comuna, banners adaptats a cada necessitat, models de cartells, trítpics, etc, per mirar de multiplicar-ne l’impacte públic.

Si durant el mes de maig la vostra entitat o organització té pensat organitzar una activitat de difusió de l’economia social i el cooperativisme, podeu participar del MAIG COOPERATIU. 

Comuniqueu-nos per email les vostres activitats abans de l’1 d’abril de 2023 a:

ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT:  ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

ASSUMPTE: MAIG COOPERATIU – Nom entitat

I quan tingueu tots els detalls de l’activitat podeu omplir la fitxa que us adjuntem i enviar-nos-la

Podeu consultar l’edició passada del maig cooperatiu 2022: http://ateneucoopbll.cat/torna-el-maig-cooperatiu-2022/ 

Esperem les vostres propostes, i si teniu qualsevol dubte d’organització o necessiteu més informació, idees, no dubteu en fer-nos-ho arribar.

Back To Top