skip to Main Content
Oberta la inscripció per la FESCdBLL
Actes | Notícies

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat organitzen la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2022 (FESCdBLL).

Se celebrarà  el 28 de maig de 2022a la Plaça Ramon Roigé i Badia – Carrer Primer de Maig del Prat de Llobregat, en horari d’11 a 19 hores.

La FESCdBLL torna, dins el MAIG COOPERATIU i s’ubica en un carrer i una plaça emblemàtics del cooperativisme a la comarca.

La FESCdBLL vol acollir una representació de l’ESC de la comarca del Baix Llobregat, per donar a conèixer els visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum: l’habitatge, l’alimentació, les comunicacions, el transport, el finançament, etc…  

La FESCdBLL ofereix a les entitats de l’economia social de la comarca un espai gratuït d’informació  per donar a conèixer la seva activitat.

Les entitats d’ESC de la comarca del Baix Llobregat o bé que la seva activitat es desenvolupi en part a la nostra comarca, sou convidades a omplir la vostra sol·licitud de participació  el més aviat possible i abans del dia 5 de maig.

Us demanem que ompliu la butlleta d’inscripció en aquest ENLLAÇ

Back To Top