skip to Main Content
NOVES SUBVENCIONS ‘NEXT GENERATION’
Ajuts | Notícies

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ens informa que el Departament de Drets Socials ha publicat les bases per les convocatòries de subvencions en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea mitjançant el programa Next Generation EU.

Les ajudes estan destinades a finançar les actuacions, els programes i els projectes que millorin i reforcin les polítiques socials, amb una atenció especial al model de cures de llarga durada.
 

LÍNIES DE SUBVENCIÓ DESTACADES
Com a cooperatives federades, creiem que poden ser del vostre interès les següents línies de subvenció:

  • Línia 1. Inversió per a nous centres residencials i d’atenció diürna i remodelació de centres existents.
  • Línia 2. Projectes de tecnologia al servei de l’atenció i la cura de les persones.
  • Línia 3. Projectes tecnològics que contribueixin a la millora i transformació dels models de gestió dels serveis socials.
  • Línia 4. Projectes d’innovació en serveis socials.
  • Línia 5. Modernització i transformació ecològica i digital de les infraestructures residencials per a infants i adolescents tutelats i extutelats, i transició energètica i mediambiental de les instal·lacions juvenils.
  • Línia 6. Impuls i foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels municipis de Catalunya.

Podeu consultar-ne tots els requisits en aquest enllaç.

El termini per presentar les sol·licituds s’establirà en la convocatòria corresponent. 


PER A LES COOPERATIVES D’INICIATIVA SOCIAL
La Confederació del Tercer Sector, a la qual pertany la Sectorial d’Iniciativa Social de la Federació, conjuntament amb La Taula del Tercer Sector, han acordat amb la Conselleria de Drets Socials organitzar una sessió informativa oberta a les seves entitats sòcies per presentar aquestes bases i poder resoldre’n dubtes. Perquè la sessió sigui el més enfocada possible, us demanem que ens feu arribar els vostres dubtes fins al 25 de maig de 2022 a les 14 h a melania@cooperativestreball.coop 

La Confederació i la Taula donaran trasllat de totes les preguntes al Departament, per tal que puguin donar-hi resposta a la mateixa sessió i també de forma escrita, per fer-vos-en el corresponent retorn.

Back To Top