skip to Main Content
Nou programa “Ocell de foc”
Ajuts i subvencions

S’ha publicat l’Ordre de Bases per a la creació d’una nova subvenció vinculada amb joves vulnerables i l’ESS anomenada “Ocell de foc”. ORDRE EMT/227/2022, de 18 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de les subvencions del programa Ocell de foc.

Línies dels projectes objecte de subvenció.

Línia 1. Xarxa Ocell de foc

Projectes que tinguin per objectiu l’atenció a joves (especialment els joves que tenen una problemàtica de salut mental), i el seu acompanyament cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent, proporcionant-los les eines i els recursos per aconseguir-ho i assolir la inserció laboral en l’empresa ordinària o la recuperació de l’itinerari formatiu.

Aquests projectes han de crear serveis i espais amb l’objectiu d’afavorir la constitució de grups de joves amb iniciatives pròpies d’empoderament col·lectiu, entès com el desenvolupament de les capacitats necessàries per poder prendre decisions sobre la vida pròpia i la comunitat, ja siguin de caire socioeconòmic, d’autocura o de cura col·lectiva, amb la finalitat última de la inserció laboral a l’empresa ordinària o el retorn al sistema educatiu.

Línia 2. Coordinació, promoció i difusió del programa Ocell de foc

Projectes que tinguin per objecte el seguiment, la coordinació i la visibilització de les diverses actuacions i serveis que es porten a terme a través de la línia 1 de subvenció d’aquesta Ordre.

Més informació i bases.

Sessió informativa per al Baix Llobregat: 26/10 a les 16h a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

Back To Top