skip to Main Content

FUNDACIÓ CASSIÀ JUST – CUINA JUSTA

Generem oportunitats de feina i de vida per a persones amb trastorns mentals i risc d’exclusió social, i elaborem i oferim menjar artesà, de proximitat, saludable i de qualitat. Som centre especial de treball i empresa d’inserció, amb 350 treballadors,…

Read more

FUNDACIÓ MARIANAO

La Fundació Marianao és una organització comunitària compromesa amb el seu territori i la seva gent, que desenvolupa, impulsa i lidera iniciatives que pretenen millorar les condicions de vida i benestar dels infants, joves i de les seves famílies.

Read more

DESOS OPCIÓ SOLIDÀRIA

Desos significa Desenvolupament Sostenible. Per aconseguir-ho, promovem projectes d'economia social, Serveis, desenvolupament econòmic i sensibilització. La nostra tasca consisteix en la formulació de propostes, recerca de finançament, i gestió de recursos, formació i assessorament que contribueixin a dignificar i millorar…

Read more

CENTRAL PARC DEL BAIX LLOBREGAT SCCL

Som una entitat que treballem l'agroecologia des de la part productiva com des de la part formativa. Fem inserció sociolaboral amb persones amb risc d'exclusió social i amb joves amb situació de risc i recuperem terrenys en desús.

Read more

INSTITUCIÓ BALMES SCCL

La Institució Balmes sccl ofereix des de els seus serveis educació especialitzada, formació, i atenció socio-sanitaria i salut mental per a infants i joves.

Read more
Back To Top