skip to Main Content
MiradESS: Presentació del programa d’Economia Social
Actes | Notícies

El passat dimecres 5 d’abril, al Casinet d’Hostafrancs, es va celebrar l’Acte de presentació del Programa d’Economia Social “MiradESS”, un espai de debat i reflexió de la política pública i l’economia social i solidària a Catalunya.

Us compartim les relatories corresponents a les 4 dinàmiques que van tenir lloc durant l’acte:

  • Béns comuns i gestions compartides, a càrrec de Roser Hernández, subdirectora general d’Economia Social i Solidària i les Cooperatives. 
  • Estructures de governança col·lectiva. Assemblees i gestió compartida de xarxes de serveis, a càrrec d’Elva Beltrán, cap del Servei de Programes Laborals de Foment per a la Diversitat i Francesc Gonzàlez, cap del Servei de Foment.
  • La comunicació i la coordinació entre les estructures públiques de l’ESS el 2030, a càrrec d’Isabel García, subdirectora general de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector.
  • Noves complicitats  i incorporacions – Llei ESS, possibilitats normatives i contractes reservats, a càrrec d’Antònia López, cap del Servei de Registre de Cooperatives i Societats Laborals i Seila Sancho, cap del Servei de Registre de Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció.

Recull de relatories:

Back To Top