skip to Main Content
La Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2022 comença a caminar
Actes

T’agradaria participar en alguna activitat de la FESC 2022? Ara és el moment d’inscriure’t!

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2022 comença a caminar i des de la comissió de continguts introduïm alguns canvis respecte la creació de continguts i el programa de la fira, que tindrà lloc del 21 al 23 d’octubre. 

Enguany us interpel·lem abans perquè ens feu saber el vostre interès -o no- de participar en una de les articulacions temàtiques per organitzar una activitat. Iniciem la fase d’inscripcions, que ens permetrà identificar tant les entitats que participareu en la creació de continguts com la diversitat d’articulacions i àmbits temàtics que hi haurà a la FESC 2022.

Per aquesta fase d’inscripció només us demanem que ompliu el formulari d’inscripció abans del dia 14 d’abril. 
A continuació i durant els mesos d’abril a juliol, vindrà la fase de treball en la que us demanarem començar el treball col·lectiu per àmbits per definir l’activitat final proposada.

És important entendre que amb aquest format més articulat desapareix l’antic període d’inscripcions d’activitats del maig-juny ja que aquest tindrà lloc a partir d’ara. Per tant, les activitats que es realitzaran a la FESC 2022 provindran de les inscripcions en aquesta fase.

Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la comissió escrivint a  continguts.fesc@xes.cat.

Back To Top