skip to Main Content
La FESC’22 ja és aquí!
Actes | Notícies

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC)impulsada per la XES, és l’esdeveniment anual de trobada i exposició de les entitats, organitzacions i empreses de l’ESS catalana.

Enguany es celebra la XI edició, del 21 al 23 d’octubre, al recinte Fabra i Coats de Barcelona, sense restriccions, amb més de 130 expositores i una cinquantena d’activitats.

Llavors, per a anar reservant dates, decidir de quines activitats participarem i quins estands visitarem, us compartim:

– l’esperat espot de la FESC’22, enguany centrat i reflexionant sobre el què és l’economia i quines són les nostres necessitats, per acabar concloent que economia ho és (quasi) tot i que depèn de nosaltres decidir quines necessitats cobrim i com les cobrim. https://peertube.plataformess.org/w/gYQFgrjuoMESK9FVMUsw2B

– l’INFOXES: el suplement fet en col·laboració amb La Directa amb l’objectiu de presentar la fira i esbrinar que trobarem.

– i els detalls de la jornada d’inauguració: divendres 21 d’octubre, amb una conversa conduida per Joel Díaz entre Lola Vendetta i Carme Ruscalleda, i després un vespre de concerts amb La Cantina i Los Bongo Beat. Serà a partir de les 19.30h a l’espai Dolors Abelló (al pati de l’entrada del recinte).

Ens veiem a la Fabra i Coats!

Back To Top