skip to Main Content
La FESC es transforma per arribar més lluny!
Actes | Notícies

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC)impulsada per la XES, és l’esdeveniment anual de trobada i exposició de les entitats, organitzacions i empreses de l’ESS catalana.

I enguany, la FESC es transforma i tindrà dos moments diferents en ubicació i temps: d’una banda, un espai dedicat a les persones i les organitzacions de l’ESS -de moment se n’ha dit fòrum; d’altra banda un espai ciutadà -de moment se n’ha dit festival- creat i desenvolupat per les entitats de l’ESS i dedicat al públic general.

Llavors, amb la transformació de la FESC, el nou Festival comptarà amb 5 esferes dins les quals hi haurà exposat i presentat tot el contingut perquè el públic visitant conegui l’ESS i com es fa present en el quotidià. El procés de creació d’aquestes 5 esferes, vindrà definit per les següents 3 fases:

  • Fase 1 (maig23-des23): elaboració del cos teòric.
  • Fase 2 (oct23-abr24): elaboració del material expositiu (panells, materials interactius, elements manipulatius, etc) a partir del contingut teòric definit en la 1a fase.
  • Fase 3 (mar24-jul24): elaboració del programa d’activitats i tallers que complementi el contingut teòric de les esferes.

Podeu consultar l’explicació de les 5 esferes i el detall de les diferents fases de treball Aquí

Back To Top