skip to Main Content
La diversitat en l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús: estudi preliminar i propostes
Estudis | Notícies

Aquest document s’inscriu en el marc del Pla de Treball del Cercle de Transició Ecosocial de Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de la ciutat de Barcelona. Batec, Sostre Cívic i La Dinamo són entitats agregades del Cercle i Holon i Cicra entitats participants. El treball es comença a desenvolupar a principis de 2022 i finalitza a mitjans de 2023.

El present estudi vol donar continuïtat al treball iniciat sobre l’assequibilitat econòmica de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, aprofundint sobre els diversos factors d’exclusió del model i aproximant-nos a les desigualtats associades al mateix des de diverses perspectives. L’estudi té per objectiu fer una primera radiografia sobre la diversitat existent dins l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, així com sobre les desigualtats associades al mateix des de diferents enfocaments:

  • Gènere
  • Diversitat d’origen
  • Discapacitat intel·lectual

Per altra banda, pretén obrir espais de trobada i reflexió amb entitats de la lluita pel Dret a l’Habitatge per obrir diàlegs que facin avançar en els aprenentatges a fer i els objectius compartits.

Pots consultar l’estudi complet aquí.

Back To Top