skip to Main Content
Jornada “Emprendre en el món tecnològic des de l’ESS” 2022
Actes | Notícies

El proper dimarts 13 de desembre de 9.30 a 13.30h tindrà lloc la jornada “Emprendre en el món tecnològic des de l’Economia Social i Solidària” dirigida molt especialment a iniciatives d’Economia Social i Solidària de l’àmbit tecnològic, així com altres iniciatives d’Economia Social i Solidària d’aquest sector, o d’altres sectors a qui pugui ser d’interès.

Aquesta Jornada s’organitza en el marc del Programa d’Economia Social promogut per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball per apropar l’Economia Social al sector tecnològic i emprendre projectes sostenibles així com compartir reptes i oportunitats que hi podem trobar. 

Durant la jornada comptarem amb dues persones referents de l’àmbit tecnològic, Mayo Fuster, directora de recerca de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la UOC; i amb un representant de la DG de Societat Digital (Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball); a més d’experiències de l’ecosistema de l’ESS amb activitat en el món de la tecnologia. 

La jornada tindrà lloc al MTK Space (C. Anselm Clavé 17, Nau 15, Polígon Industrial Matacàs, 08980 Sant Feliu de Llobregat).

Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

Back To Top