skip to Main Content
Jornada d’Emprenedoria i Economia social al Baix Llobregat
Notícies

 En el marc de la Xarxa European network of innovation for inclusion, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza una jornada per connectar iniciatives locals d’Economia Social de la comarca amb altres projectes internacionals.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat,  amb més de 25 entitats d’economia social i la col·laboració de diversos ajuntaments, a més de l’impuls del Consell Comarcal del Baix Llobregat com a entitat coordinadora, ha estat reconeguda per la Xarxa European network of innovation for inclusion com la millor iniciativa en la Categoria d’emprenedoria inclusiva.

Les iniciatives reconegudes tenen el privilegi d’organitzar una jornada que inclou una visita d’estudi de la iniciativa guanyadora, per presentar el projecte als altres membres de la Xarxa European network of innovation for inclusion, generant així una oportunitat per explorar col·laboracions transnacionals en iniciatives dintre de l’àmbit de l’economia social. 

Així, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat aprofita aquesta visita d’Estudi per donar veu a altres iniciatives municipals i empresarials vinculades a l’Ateneu Cooperatiu, organitzant una jornada amb l’objectiu d’afavorir el treball en grup entre entitats amb interessos comuns, i fer d’aquest esdeveniment, un espai de networking, naixement de nous projectes i coneixement de mecanismes de finançament tant vinculats als fons Next Generation com en programes competitius d’abast Europeu.

L’esdeveniment, tindrà lloc el pròxim 15 de juny (adjuntem programa) i es realitzarà a la seu del Consell Comarcal, Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980, Sant Feliu de Llobregat.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és un ecosistema territorial d’Economia Social i Solidària. Des de la col·laboració pública, privada i comunitària, treballa per generar projectes d’emprenedoria i crear llocs de treball amb una mirada d’intercooperació i transformació social.

Podeu consultar el programa d’activitats i realitzar les vostres inscripcions en aquest enllaç.

Back To Top