skip to Main Content
ISEO & DODOSOUND, QUERALT LAHOZ I EL POT PETIT, ENTRE D’ALTRES, SE SUMEN AL CARTELL DEL FESTIVAL ESPERANZAH, QUE CELEBRA LA SEVA 15A EDICIÓ DE MÚSICA, CIRC I CULTURA QUE TRANSFORMA
Actes | Notícies

La 15a edició del Festival Esperanzah tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre al Parc Nou, al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat.

La programació d’enguany vol ser una mostra dels diferents eixos vertebradors del festival com són la música, el circ i la transformació social, així com l’economia social i solidària, les lluites compartides i les alternatives conscients. És per això que els concerts, les actuacions, les taules de debat, les xerrades i els espais de joc s’aniran entrellaçant durant tot el transcurs del festival.

La música, l’altaveu de l’Esperanzah

La programació musical és un dels eixos vertebradors del Festival com a eina de transformació social i aquest any l’Esperanzah compta amb grans propostes musicals carregades de sentit per aquesta 15a edició de música i cultura transformadora.

És per això que divendres es podrà gaudir del concert d’Adala i la seva proposta de referències jamaicanes i lletres compromeses, així com de la humanitat i la calidesa de Las Karamba, i finalment Queralt Lahoz, que amb els seus sons llatins, d’arrel i urbans presentarà les noves cançons del seu EP Alto Cielo. Tancarà la nit la punxadiscos del moment, DJ Trapella.

El dissabte ens portarà propostes musicals molt diverses des del públic familiar d’El Pot Petit o la companyia Circ Bombeta fins a la rúmbia de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic que tancarà la nit de música en directe. Entremig, es viuran concerts tan especials com el de Sergi Carbonell i el seu nou disc Refugi o el d’Iseo & Dodosound, un dels més esperats. I en especial, el concert on per primera vegada comparteixen escenari les cantautores colombianes La Muchacha i Briela Ojeda, que viatjaran expressament per l’ocasió, amb la cantautora La Otra i la beatboxer Jhana Beat, molt propera al festival.
Tancarà la nit el Picó Caribeny “La Luz Verde” amb Golfo de Guinea y Lady Alvocado. Aquestes actuacions i moltes més faran de dissabte una jornada inoblidable.

Diumenge encetarà la jornada el concert de Xiula presentant el seu espectacle Hits i tindrà lloc, entre d’altres, la Gala solidària de circ per Palestina de Pallasos en Rebeldía amb Kanbahiota, Pablo Muñoz, Ivan Prado i Sergi Carbonell, i alguna actuació més encara pendent de confirmar.

El Festival Esperanzah d’enguany serà accessible amb bucle magnètic i motxilles vibratòries per a persones sordes i, en alguns casos, també en llengua de signes.

Els abonaments i tota la programació estan disponibles aquí

Contacte de premsa: Alba Ramírez comunicacio@festivalesperanzah.coop 

 

Back To Top