skip to Main Content
Hàbits de finançament a altres projectes en temps de COVID19
Notícies

Des de CROWDCOOP estan duent a terme un estudi sobre la situació actual de finançament de l’economia social, i per fer un bon anàlisi han dissenyat un formulari on tot tipus d’entitat pot deixar la seva opinió sobre com està fent per finançar a altres projectes o entitats de l’economia social.

Els estudis actuals sobre l’impacte que té el finançament alternatiu de projectes o organitzacions han quedat obsolets després de la pandèmia mundial de la COVID19. Per aquest motiu des de Crowdcoop han creat l”Estudio de hábitos de financiación a otros proyectos u organizaciones” gràcies al qual volen conèixer dades actuals sobre els mètodes més utilitzats per les organitzacions pel finançament de projectes socials i així disposar d’informació actualitzada sobre el tipus d’organitzacions a les quals donen suport.

L’enquesta està dirigida a aquells càrrecs interns de la teva organització que s’encarreguen de tasques com la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), el finançament o direcció de projectes socials. En el cas de cooperatives, volen explorar l’impacte generat pel Fons d’Educació i Promoció Cooperativa (FEPC).

Calculen que en omplir l’enquesta hauràs de dedicar 5 minuts. La teva participació serà vital per ajudar a explorar com el finançament alternatiu pot complir els seus objectius socials!

Fes clic aquí i participa: https://forms.gle/rynBGouaGJs8FxJF7

Gràcies per participar i ajudar a difondre aquesta enquesta.

Back To Top