skip to Main Content
Habitatge cooperatiu a Olesa
Actes | Notícies

Ahir dijous 27 de gener, es va dur a terme una trobada a la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat organitzada per Sostre Cívic conjuntament amb l’Ajuntament d’Olesa. Aquest acte tenia com a objectiu informar sobre l’estat actual del projecte d’habitatge cooperatiu que s’està gestant a la vila i buscar persones que estiguin interessades per formar part del grup impulsor.

Tal com va informar Sostre Cívic, ara mateix, el projecte ja ha aconseguit el finançament necessari per a tirar-ho endavant. Disposa d’una subvenció concedida per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i d’un préstec hipotecari atorgat per l’Institut Català de Finances, així com el compromís d’ajut econòmic per part de l’Ajuntament d’Olesa. Gràcies a aquest suport financer, la cooperativa va poder adquirir l’immoble a finals de desembre.

Ara mateix, la prioritat és acabar de formar el grup impulsor que, per mitjà de l’autoorganització i el cooperativisme, pugui recuperar un edifici abandonat fruit del model especulatiu. Es preveu que el gruix de les obres s’iniciïn aquest març i acabi el desembre vinent. A partir del 2023 s’engegarà un procés de posada a punt dels habitatges perquè la gent hi pugui entrar a viure aquell mateix estiu.

Les persones que estiguin interessades a formar part del grup impulsor es poden posar en contacte amb Sostre Cívic a través del formulari d’inscripció o enviant un correu a info@sostrecivic.cat.

Back To Top