skip to Main Content
Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2023 (FESCdBLL)
Formació | Notícies

Us adjuntem informació de la FESCdBLL 2023, que se celebrarà el diumenge, 21 de maig de 2023, a la plaça de Ramon Roigé i Badia del Prat de Llobregat, en horari d’11 a 14 hores

La FESCdBLL vol acollir una representació de l’ESC de la comarca del Baix Llobregat, per donar a conèixer els visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum: l’habitatge, l’alimentació, les comunicacions, el transport, el finançament, etc. 

La FESCdBLL ofereix a les entitats de l’economia social de la comarca un espai gratuït d’informació  per donar a conèixer la seva activitat.

Les entitats d’ESC de la comarca del Baix Llobregat, o bé que la seva activitat es desenvolupi en part a la nostra comarca, sou convidades a omplir la vostra inscripció el més aviat possible i abans del dia 21 d’abril.

El dia de la Fira, durant tot el matí, es realitzaran diferents activitats:

  • 11:30 h Animació infantil a càrrec de la Fundació Esperanzah
  • 12:30 h Trobada de gegants organitzada per la Colla de Capgrossos de la COV.
  • 13:30 h Concert de Vermut

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat gestionarà les sol·licituds, amb l’objectiu que hi siguin presents el màxim nombre de sectors i entitats de l’activitat econòmica de la comarca.

+Informació

Xavier Gimenez: 934 786 878 (ext. 5625) gimenez@elprat.cat  

Àlex Darocas:  934 786 878  (ext. 5660) darocas@elprat.cat            

                               

         

                            

                         

Back To Top