skip to Main Content
Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2023)
Actes

L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la sisena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2023), sota el paraigües de la  172a Fira de la Candelera de Molins de Rei,  que es celebrarà els dies 3,4 i 5 de febrer de 2023 al passeig del Terraplè, entre el c. del Molí i c. Rubió i Ors de Molins de Rei.

En edicions anteriors, més de 350.000  persones de Molins, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tot Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta sisena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei, s’espera poder superar aquest nombre de visitants.

La FESCMdR2023 vol acollir una representació de les empreses de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat en un estand de 12 m2,  per donar a conèixer als visitants aquest model empresarial, molt lligat a l’Economia Sostenible, una nova forma de veure l’economia on prima el respecte pel medi ambient i alhora  la rendibilitat econòmica.

La FESCMdR2023 és una fira adreçada al públic general que ofereix  un espai de relació i cooperació d’ESC de la comarca.

La FESCMdR2023 és un espai d’exposició per les cooperatives del Baix Llobregat, on durant totes les franges horàries de la Fira poden donar a conèixer els seus productes i serveis.

La FESCMdR2023 permet conèixer de primera mà l’experiència de cooperatives d’èxit de diferents sectors del Baix Llobregat,  projectes d’economia sostenible i la seva implementació, i les activitats i serveis que l’Ajuntament de Molins de Rei ofereix als emprenedors i empresaris per crear,consolidar i fer créixer les cooperatives. 

La FESCMdR2023 s’emmarca en el Programa d’actuació cofinançat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat de la Generalitat de Catalunya. 

Per participar-hi, cal fer la inscripció de sol·licitud de participació fent clic aquí. El termini és fins el dia 29 de gener de 2023 i el criteri de selecció serà per ordre d’arribada de les sol·licituts. El 30 de gener de 2023 us comunicarem si la vostra cooperativa ha estat seleccionada per a participar a la sisena Fira de l’Economia social i Cooperativa a Molins de Rei.

Per a més informació podeu trucar al 93 668 48 12 (Sara Mínguez o Sandra Segura) o al web www.espaiempresa.cat

Back To Top