skip to Main Content
Fes Balanç Social i #EnsenyaElCor
Balanç Social | Notícies

Aquest any la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya – XES segueix impulsant el Balanç Social, l’eina a disposició de l’ESS per recollir i mesurar aspectes del dia a dia de les organitzacions.

La campanya de recollida de dades es farà del 29 d’abril al 19 de juliol i està oberta a tota organització de l’economia social i solidària que tingui activitat econòmica, sigui sòcia de la XES o no.

Podeu consultar tota la informació sobre la campanya d’enguany a la seva web específica i seguirem utilitzant l’aplicatiu Ensenya el cor.

Des de la Comissió de Balanç Social de la XES, han integrat diversos canvis per la campanya de 2024:

  • Han revisat i afegit preguntes per avaluar millor la perspectiva feminista i de gènere de les entitats. I, enguany, realitzaran l’informe de Mercat social sobre aquesta temàtica.
  •  Han revisat i incorporat preguntes específiques per avaluar millor l’activitat de les autònomes.
  • Al Balanç social complet, han integrat un nou bloc de preguntes de Mesura de l’impacte, amb indicadors per mesurar l’impacte de l’activitat econòmica a nivell sectorial.
  • Les entitats que realitzin el Balanç Social complet, a més de l’infografia i segell, rebran l’enviament d’un document amb les notes per blocs de l’entitat.

Recordeu que enguany, la modalitat de Balanç Social complet es de pagament per les entitats no-sòcies de la XES. El balanç social bàsic continua obert i gratuït per a totes les entitats.

Si heu realitzat el Balanç Social en els últims dos anys, ja us han obert la modalitat de Balanç Social bàsic a Ensenya el cor (entrant-hi amb el vostre usuari habitual). A més, si sou sòcies de la XES i heu realitzat el Balanç Social complet, també us han obert aquesta modalitat.

Per qualsevol dubte o comentari ens podeu escriure a bsocial@xes.cat. Estan a la vostra disposició per informar-vos, resoldre dubtes i fer-vos acompanyament si ho necessiteu.

Back To Top