Obert el període: Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Ja està obert el període per presentar les sol·licituds al concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat. El concurs té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves.

El concurs té cinc categories: millor empresa en creació de llocs de feina; millor empresa en el sector comerç; millor empresa en el sector serveis; millor iniciativa empresarial promoguda per aturats de llarga durada; i millor idea jove de negoci. Totes les categories estan dotades amb 3.000 euros. En el darrer cas hi ha un premi de 1.500 euros per al centre d’ensenyament i 1.500 euros per al guanyador o grup de guanyadors.

En quan a la valoració de les candidatures, les iniciatives d’economia social i cooperativa incrementen la puntuació fins a 5 punts.

Per poder optar a un dels premis, els interessats han de presentar la seva sol·licitud al departament de Promoció Econòmica dels Ajuntamentsabans del 19 de febrer. Els vuit ajuntaments són Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

 

Per més informació aquí