Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Start Up Training per a l’Economia Social – Cercle d’Innovació Social i Indústria

2 septiembre

L’objectiu del programa de capacitació Start Up Trainig per a l’Economia Social és adquirir eines i pràctica per al desenvolupament d’un projecte innovador a les organitzacions de l’economia social i  per a la seva presentació en públic, sobretot a inversors. Amb les sessions de mentoratge es persegueix l’objectiu de»personalitzar» el programa, acompanyant el projecte de cada participant.

Així doncs els participants obtindran:

  • Tractar globalment la innovació amb possibles projectes a les cooperatives (i d’altres organitzacions de l’Economia Social)
  • Treballar i conèixer una metodologia pel desenvolupament d’un projecte, des de la ideació, el testeig de mercat, el model de negoci que implica, la seva presentació per a inversors o col·lectius concernits i les vies de creixement que una cooperativa pot adoptar amb un projecte.
  • Tenir un acompanyament personalitzat del seu projecte amb feedback expert dels mentors Donar el primer pas per la possible creació d’una Unitat d’Innovació a les seves organitzacions.

Màxim 12 places. Data límit d’inscripció 2 de setembre. Busquem projectes socials amb un component innovador. Les places del programa són limitades, per això no tots els inscrits tenen la plaça garantida. Per seleccionar els projectes participants, entre el 5 i el 9 de setembre, farem una reunió virtual per conèixer quin és el projecte i valorar el nivell de desenvolupament d’innovació. Un cop rebem la seva sol·licitud de participació ens posarem en contacte per pactar dia i hora per aquesta trobada.

Aquest programa és part del Cercle d’Innovació Social i Indústria, i es realitza amb la col·laboració d’Heres Social SCCL, MTK Space, La Qperativa i Innobaix. Impulsat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, promogut pel Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i finançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social.

Inscriu-t’hi clicant en aquest enllaç.

Local

Activitat Virtual

Organizador

Cercle de Innovacio Social i Industria