Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Coopcake: una reflexió sobre emprendre en l`àmbit social

14 marzo @ 6:00 pm - 7:30 pm

Persentació del llibre Coopcake, d’Eva Ferré Ibarz, dona emprenedora en l’àmbit social. Amb el suport del l’Ajuntament de Gavà, Departament d’Empresa, Ocupació i Noves Economies de l’Ajuntament de Gavà.

A Coopcake es parla de la decisió d’emprendre i d’algunes coses a les que és bo que donem una volta abans de començar el camí, perquè assumir els nostres mitjans de vida és com independitzar-nos de nou, com quan marxem de casa dels pares, però sense tuppers.A Coopcake es parla de la decisió d’emprendre i d’algunes coses a les que és bo que donem una volta abans de començar el camí, perquè assumir els nostres mitjans de vida és com independitzar-nos de nou, com quan marxem de casa dels pares, però sense tuppers.

Per tant, reflexionem una mica sobre el que hem de tenir en compte si estem pensant es fer empresa. Veurem com pot ser l’envàs, la forma jurídica de la nostra entitat, perquè serà la nostra definició i té moltes conseqüències com per no tenir-ho en compte -segur que teniu al cap algun envàs definitori de la marca.

Reflexionarem sobre els càlculs que ens cal fer, i no solament sobre els econòmics. Els costos personals de fer empresa s’han de tenir en compte. També ho farem sobre governament. Sobre com ens organitzarem, sobre quins marcs ens dona l’ordenament i dins d’ells, sobre quin marge de moviment hi tenim. I sobre lideratges.

La presentació es realitzarà a la Unió de Cooperadors de Gavà, Rambla Maria Casas 102, 08850 Gavà el dia 14 de març de 18 a 19:30 hores.

Pots inscriure’t a l’activitat a través del següent enllaç.

Local

Unió de Cooperadors de Gavà
Rambla de Maria Casas, 102
Gavà, Barcelona España
+ Google Map
Teléfono:
93 633 34 50
Ver la web Local