skip to Main Content
Estudi sobre Disseny i Comunicació Transformadora
Notícies

Des d’Heres Social SCCL, entitat agrupada del nostre Cercle d’Innovació, estan realitzant un estudi amb l’objectiu d’analitzar el nivell d’alineació que tenen les Organitzacions respecte al seu propòsit i la seva Identitat Corporativa; així com el grau humà i responsable del seu discurs.

Els resultats extrets d’aquest estudi, ajudaran a detectar quines són les necessitats que tenen les Organitzacions a l’hora de mostrar-se al món en coherència amb els seus valors. 

Aquests permetran desenvolupar accions que contribueixin a crear identitats més honestes, socialment responsables i compromeses amb l’entorn, així com crear estratègies de comunicació des d’una visió més humana que posin en el centre el propòsit i valors de les Organitzacions.

En participar en el qüestionari, podràs sol·licitar rebre, una vegada conclòs l’estudi, l’informe amb els resultats més rellevants. Aquests t’ajudaran a conèixer la tendència actual dins de les Organitzacions i quines accions estan adoptant per a millorar un posicionament més humà i connectat amb els seus grups d’interès.

L’estudi està dirigit a qualsevol organització independentment de l’activitat i el sector al qual es dediquin. El temps estimat de durada és tan sols deu minuts!

Participa!

Més informació a la web d’Heres Social SCCL

Accés directe al Formulari

Back To Top