Saps què és el Balanç Social? Taller per conèixer i resoldre dubtes sobre el Balanç Social

Saps què és el Balanç Social? Taller per conèixer i resoldre dubtes sobre el Balanç Social

Quan:
26 de maig de 2020 @ 18:00
2020-05-26T18:00:00+02:00
2020-05-26T18:15:00+02:00
On:
Activitat Online
Sessió a través de zoom
s'enviarà el link posteriorment a la inscripció.
Preu:
Gratuït
Contacte:
Cercles Nord i Sud Ecosistema

Taller/xerrada virtual amb Guillem Subirachs de la XES, que ens parlarà sobre el Balanç Social i la campanya que està portant a terme la XES, Ensenya el Cor.

En Guillem Subirachs, membre de la XES, i de la comissió de Balanç social ens aproparà què significa i perquè és útil i necessari fer el Balanç Social, i sobretot en el context actual que estem vivint.

El Balanç Social és una eina de rendició de comptes i mesura d’impacte social, ambiental i de bon govern. Les organitzacions que el fan poden fer servir els resultats per millorar internament i permet tenir dades agregades dels estàndards ètics de l’Economia Solidària i el Mercat Social. El balanç social avalua de forma sistemàtica, objectiva i periòdica sis grans característiques de tota empresa o entitat que vulgui ser socialment responsable: el funcionament econòmic i la política de lucre; la perspectiva de gènere; l’equitat i la democràcia interna; la sostenibilitat ambiental; el compromís social i la cooperació; i la qualitat del treball.

Fer el Balanç Social implica un Reconeixement per part d’administracions i ciutadania com a part de l’ESS, formar part del Mercat Social de la XES i fer visible l’ESS. I ajuda a les entitats en dos aspectes més:l’autoavaluació contínua i la comunicació dels valors de l’entitat.

Enguany la campanya porta el títol Som la Sortida: Ensenya el Cor (Més informació al link: https://mercatsocial.xes.cat/noticies/som-la-sortida/)

Inscriu-te omplint aquest formulari.

Consulta les instruccions de l’acte clicant aquí.

2020-05-20T16:35:52+02:00 20 maig, 2020|