Coaching personal i professional per a entitats i empreses dia 24

Coaching personal i professional per a entitats i empreses dia 24

Quan:
24 de Octubre de 2018 @ 16:00 – 19:00
2018-10-24T16:00:00+02:00
2018-10-24T19:00:00+02:00
On:
Can Calderón, Viladecans
Carrer ď Andorra
64
08840 Viladecans
Preu:
Gratuït
Contacte:
María Robles
93 635 18 04

Coaching personal i professional per a entitats i empreses

 

 • L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat impulsa la formació Coaching Personal i Professional per a entitats i empreses organitzada per l’Ajuntament de Viladecans que tindrà lloc els dies 10, 17, 21, 21 a la seva seu de Can Calderón.

 • Les associacions, les fundacions i altres entitats sense ànim de lucre depenen molt del factor humà, del compromís i la voluntat de participar que mostrin els seus socis. Quan es van crear, les entitats socials naixien amb un clar propòsit, freqüentment d’índole social. Atrets per aquesta finalitat de l’associació, es van mobilitzar un conjunt de persones interessades per prestar el seu suport i esforç per aconseguir la finalitat fundacional. Amb el temps, la voluntat dels socis, si no hi ha una activitat i dinamisme present en el grup, la implicació i el compromís minven. L’important, també en aquestes entitats, és la persona, la seva voluntat d’entendre’s amb altres persones, la seva motivació i capacitat d’implicar-se amb el grup i treballar pel bé comú.

  Pel que fa a les empreses d’economia social, la importància del compromís, cohesió i alineació dels treballadors amb la visió de l’empresa és fonamental per la seva supervivència. A més de la formació més d’àmbit tècnic, és important considerar cada treballador com a persona, amb les seves actituds, valors, motivacions, habilitats per relacionar-se i comunicar-se, amb les seves respostes davant del conflicte, amb la seva maduresa i capacitat per entendre i comprometre’s amb les altres persones que formen part del grup de treball i amb la visió compartida de l’empresa.

  El coaching treballa amb aquesta part més emocional, més interna de les persones; és una eina poderosa que afavoreix el creixement individual, personal, i col·lectiu, de l’equip, un tipus d’intervenció que les grans empreses estan incorporant cada vegada més per aconseguir que els seus equips de treball estiguin cohesionats, motivats i compromesos, i amb una visió clara de conjunt com a grup.

  Us oferim, des del Servei d’Empresa, la possibilitat d’integrar el coaching dins de la vostra estratègia de formació dels treballadors i socis, d’experimentar els beneficis dels canvis en la manera d’interrelacionar-se en els equips de treball i grups de persones, de provar noves metodologies per aconseguir millores i desenvolupament de les persones i, per tant, de les organitzacions.

  Destinataris

  Empreses d’economia social: cooperatives, societats anònimes laborals, empreses de treball associat, i empreses amb projectes socials.
  Entitats i organitzacions sense ànim de lucre: associacions, fundacions …
  Metodologia

  100% experiencial, una metodologia que provoca que els participants “experimentin” situacions assimilables al seu entorn de treball i reflexionin sobre aquesta experiència, amb la finalitat d’aconseguir canvis d’actituds i comportaments, i recolzar el desenvolupament de les seves habilitats.

  Calendari

  Dates: 10, 17, 24 i 31 d’octubre. Quatre dimecres d’octubre.
  Horari: de 16 a 19 h.
  Lloc d’impartició: Centre Can Calderón (carrer Andorra 64, de Viladecans)
  Impartit pel coach Pedro Rubio, de l’entitat Accendo

INSCRIU-TE AQUÍ: http://www.viladecans.cat/ca/coaching-personal-entitats-i-empreses-deconomia-social

2018-10-01T09:57:43+02:00 01 Octubre, 2018|