3ª TAULA TERRITORIAL

3ª TAULA TERRITORIAL

Quan:
27 de Setembre de 2018 @ 9:00 – 14:30
2018-09-27T09:00:00+02:00
2018-09-27T14:30:00+02:00
On:
Auditori de Can Calderón
C. de Andorra
64
Viladecans
Preu:
Gratuït
Contacte:
Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat
Tel. 936852400

“Canvi climàtic i economia circular: respostes públiques i col·lectives des de l’economia cooperativa i solidària”

 

l’Ateneu Cooperatiu portarà a terme la tercera Taula Territorial a l’Auditori de Can Calderón de Viladecans, al voltant de la temàtica del canvi climàtic i economia circular. L’objectiu d’aquesta jornada es debatre i poder conèixer respostes públiques i col·lectives des de l’Economia Cooperativa i Solidària.

Actualment ens enfrontem a un greu problema com és el canvi climàtic. L’Acord de París s’està mostrant insuficient per la lenta resposta i els desacords internacionals. La ciència reclama que s’actuï ja, abans d’arribar al punt del “no retorn”. Les sequeres del sud agreujaran les migracions massives –que ja s’estan produint- cap al nostres territoris i Europa en general, donant lloc a fortes tensions polítiques i de convivència. Però això és tan sol és una petita mostra de tot el que ens arribarà.

 

¿Què podem fer des de les esferes públiques, privades i l’economia social?

 

Aquesta jornada monogràfica està destinada totes les persones, entitats, institucions i empreses, interessades a conèixer els impactes del canvi climàtic, els principals actors en joc, i possibles respostes adaptatives a Barcelona i el Baix Llobregat, d’una forma ràpida, senzilla i eficient. En només en un matí es podrà entendre clarament els principals elements i implicacions que comporta el canvi climàtic a casa nostra, de forma que les persones assistents puguin fer-se una composició unificada de tota la informació que les arriba de forma molt dispersa.

 

Cliqueu aquí per consultar el PROGRAMA COMPLET:

CANVI CLIMÀTIC I RESPOSTES COL·LECTIVES DES DE L’ECONOMIA SOCIOAMBIENTAL

La participació i assistència està oberta a tothom (amb inscripció prèvia): Inscripció a la jornada

Facilitem certificat d’assistència per totes aquelles persones que ho demanin al formulari.

2018-09-03T13:33:11+02:00 19 Juliol, 2018|