skip to Main Content

DOMINGO RECREATIVOS

Som una cooperativa de treball associat, especialitzada en disseny gràfic, comunicació, embalatge, disseny expositiu, disseny web i xarxes socials. També hem creat Peripècia, una comunitat que gaudeix d’experiències motivadores i memorables mitjançant la gamificació, aquestes fomenten turisme de proximitat, respectuós i sensible amb el territori i la transferència de coneixement validat i de qualitat.

Comunicació i tecnologia
Els nostres projectes, de disseny gràfic, campanyes de comunicació, embalatge, disseny expositiu, disseny web i xarxes socials, estan molt vinculats al territori. Per nosaltres és molt important teixir una xarxa col·laborativa amb empreses locals. De la mateixa manera que ho és el cooperativisme, el medi ambient, l’equitat, la transparència, la solidaritat i treballar en projectes que impactin de manera positiva en l’economia social.

Cultura i oci
Hem creat Peripècia, un món de jocs gratuïts en punts turístics sostenibles i socialment responsables. Es pot accedir a cada joc en versió digital des del web peripecia.cat i, en funció del joc, també es pot aconseguir en format físic en establiments propers al punt turístic des d’on es juga. Cada Peripècia vol promoure i transmetre valors educatius, així com de respecte per l’entorn i el medi ambient, per a tota la família.

 

 

 

DOMINGO RECREATIVOS

Carrer Primer de maig, 16 bxs. 08820 El Prat de Llobregat
623 009 545
hola@domingo.coop
domingo.coop

Forma jurídica

Cooperativa amb ànim de lucre

Vincle amb l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Som entitat Promotora

Bones pràctiques


Gestió i organització interna

Impacte


Social

Pràctiques transformadores


Equitat i democràcia

Compromís social i cooperació

Qualitat del treball

Back To Top