skip to Main Content

CALIDOSCOOP

Som una cooperativa dedicada a la dinamització de l’economia social, l’emprenedoria i el cooperativisme. Amb la nostra feina volem contribuir al desenvolupament econòmic i social al territori, empoderant persones, organitzacions i territoris. Per fer-ho intercooperem i ens enxarxem amb altres organitzacions per fer créixer l’economia social i solidària.

Consultoria i desenvolupament local
Oferim diversos serveis com la formació, facilitació, acompanyament; estudis, jornades, programes o secretaries tècniques. Treballem amb comunitats, entitats o institucions locals i internacionals que volen desenvolupar els seus reptes actuals de manera sostenible. Treballem amb administracions públiques, agències de desenvolupament econòmic, ateneus cooperatius, projectes socio-empresarials (nous, en creixement o consolidats), i centres docents (instituts i universitats).

Àmbits d’actuació:

  • Dinamització territorial de l’ESS, l’emprenedoria i el cooperativisme: treballem per la dinamització territorial de l’economia social, l’emprenedoria i el cooperativisme
  • Formació i acompanyaments socio empresarials: dissenyem i facilitem formacions i acompanyaments en l’àmbit socioempresarial
  • Visibilitat de l’economia social i cooperativa: co-creem accions i esdeveniments per fer visible l’activitat i ecosistema cooperatiu

Serveis:

  • Assessoraments: acompanyem a emprenedores, cooperatives i entitats, a avançar per assolir els seus objectius, de forma directe i/o de la mà d’entitats i institucions que els fan possibles.
  • Formacions: oferim formació a persones, col·lectius, entitats, institucions o centres docents, en els àmbits socioempresarial i de l’emprenedoria.
  • Activació socio-econòmica: treballem activament per l’activació i dinamització territorial per ajudar a assolir un territori amb estratègies de desenvolupament econòmic endogen, harmònic, socialment més just, més cohesionat i més sostenible.
  • Visibilitat de l’economia social i cooperativa: Co-creem accions i esdeveniments per sensibilitzar i apropar les persones a altres maneres de treballar, consumir, habitar, finançar-se i invertir, en definitiva motivar-les a construir una economia més social i solidària.

CALIDOSCOOP

Carrer Casp 43, baixos. 08010 Barcelona
687 629 368
enfortim@calidoscoop.coop
calidoscoop.coop

Forma jurídica

Cooperativa sense ànim de lucre

Intercooperació

Labcoop, Grup ECOS, Coop57, XES, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Vincle amb l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Som entitat Promotora

Bones pràctiques


Desenvolupament territorial

Impacte


Social

Cultural

Mediambiental

Pràctiques transformadores


Equitat i democràcia

Sostenibilitat ambiental

Compromís social i cooperació

Qualitat del treball

Innovació social o dins de l'ESS

Back To Top