skip to Main Content
Dos segells més «Aquí Assessorem l’Economia Social»
Actes | Notícies

Avui s’han entregat dos segells més «Aquí Assessorem l’Economia Social» per a les gestories que han cursat l’itinerari formatiu per a gestories aquest passat curs, entre abril i maig del 2023. En aquest cas, se sumen a tenir el segell 2A Assessors i Piera Asesorías, les dues ubicades al municipi del Prat.

Recordem que és un itinerari formatiu que es programa un cop l’any i que s’adreça a totes les gestories de la comarca que vulguin conèixer en profunditat aspectes de funcionament de les cooperatives i les entitats de l’economia social i solidària, es treballen continguts com el règim laboral i societari de les cooperatives, el règim econòmic i comptable, la fiscalitat o bé el finançament i recursos econòmics.

Aquest itinerari s’ofereix de forma conjunta des dels diferents 14 Ateneus Cooperatius de manera totalment gratuïta. Són sessions formatives impartides per professionals qualificats del sector d’un nivell tècnic alt amb què s’assoleix l’expertesa requerida.

Amb l’entrega del segell es culmina el compromís de la gestoria amb l’Ateneu Cooperatiu, com la difusió de valors, així com la derivació de casos, sempre que sigui possible. Un cop s’obté el segell, aquest es renova cada any amb una acció formativa puntual, com també s’actualitza el mapa de gestories que tenen el segell.

Si ets una gestoria i/o assessoria i estàs interessada a realitzar el proper itinerari formatiu, no dubtis en posar-te en contacte amb l’Ateneu cooperatiu a través del email ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

Back To Top